Medlemsförmåner

Greenfeesamarbeten på 18-hålsbanan
Fullbetalande medlemmar i någon av nedanstående klubb erhåller 100:-rabatt på ordinarie greenfee alla dagar, vardagsmedlemmar erhåller 100:- rabatt på ordinarie greenfee på vardagar.

Chalmers, Särö, Mölndal, Hofgården, Partille och Torslanda.

På nedanstående klubbar gäller följande:

Forsgården Vardagar, Helgdagar efter 13.00 100:- rabatt på ordinarie greenfee
Falkenberg Vardagar (ej juli månad) 100:- rabatt** på ordinarie greenfee

** Junior erhåller 50:- rabatt
Ovanstående priser kan ej kombineras med andra rabatter.

Gäst till medlem rabatt vid spel på Gräppås 18-hålsbana:

Gäst till Premium medlem erhåller 100kr rabatt (juniorer 50kr) på ordinarie greenfee alla dagar
Gäst till Vardagsmedlem erhåller 100kr rabatt på (juniorer 50kr) ordinarie greenfee på vardagar
Gäst och medlem ska spela tillsammans och på samma bokning.

GGF JUNIORSAMARBETE 2020
Just nu upplever många klubbar ett extremt tryck på medlemsspel och kan därför inte alltid ta emot gratisspelande juniorer alla tider.

Förmånen med fritt spel för juniorer är tänkt att vara en möjlighet att hälsa på golfkompisar på andra klubbar (inte att ses som en obegränsad rättighet).
Ring alltid  till klubben minst en dag innan spel och fråga om förmånen kan utnyttjas vid önskad tid.

Juniorutbyte-helår:
Juniorer med officiellt handicap 36,0 eller lägre som är medlemmar i följande klubbar spelar fritt på 18-hålsbanan:

Albatross, Ale, Backa Säteri, Bollestad, Chalmers, Gullbringa, Kungälv Kode, Lerjedalen, Lysegården, Mölndal, Partille, Sjögärde, Stora Lundby, Särö, Torslanda och Öijared.

Juniorutbyte-sommarlov:
Juniorer med officiellt handicap 36,0 eller lägre som är medlemmar i följande klubbar spelar fritt på 18-hålsbanan under perioden 2020-06-13 - 2020-08-07:

S:t Jörgen