Verksamhetsberättelse

Idag, den 27 april, 2020, är vi mitt inne i Corona-karantäntider, och vi har fortfarande inte kommit igång med våra Oldtimerstävlingar. Vi följer Svenska Golfförbundets och Göteborgs Golfförbunds rekommendationer, att ställa in samtliga våra tävlingar fram till 30 juni. Håll utkik i MinGolf för att se när tävlingsverksamheten är uppe igen. Seniorkommittén jobbar varje år fram en verksamhetsplan för att klubbens seniorer skall få ett så trevligt och spännande golfår som möjligt. Vi kommer att fortsätta med våra egna populära tävlingar, Oldtimers och Sendraget, som du kan läsa om under fliken Tävlingar. Under 2020 kommer vi dessutom fortsätta tävlingsverksamheten på vår Lilla 9-hålsbana för de som är i början på golfkarriären eller som vill begränsa sin golfpromenad. Anmälan till våra tävlingar sker i vanlig ordning via inloggning på Min Golf. Tänk på att betalning, via Min Golf, måste ske i samband med att du gör din anmälan. Vi i Seniorkommitten vädjar till alla våra medlemmar att gynna vår nya krögare, såväl med intag av vällagade luncher samt kaffestunder nere vid kiosken vid 10-ans tee.