Tävlingar

På grund av Corona-pandemin är våra ursprungliga tävlingar inställda. Eventuellt kommer vi återuppta tävlingarna från och med juli, 2020. Vi ber alla seniorer att hålla utkik på tävlingssidorna på MinGolf. För er som är intresserade av att tävla i Hallands Gentlemen och OLD GIRLS, Halland ber vi er gå in på deras respektive hemsidor. På länkarna nedan kan du läsa lite detaljer om våra speciella seniortävlingar på Gräppås samt om Hallands Gentlemen och Old Girls i Halland. Vi i seniorkommittén hoppas naturligtvis att du ställer upp i så många av klubbens övriga öppna tävlingar du har möjlighet till. Observera klasserna som ingår i Gräppås KlubbMästerskap, Damer och Herrar, både 70 och 80 år. KM för dessa härliga och seniora åldersklasser spelas i augusti. Visa framfötterna och anmäl dig till denna utmanande men trevliga scratch-tävling. Mer info hittar du i klubbens tävlingsprogram på Min Golf.