Tävlingsbestämmelser Damgolf 2020

Damgolfen spelas på torsdagar. Förutsättningen för alla deltävlingar är lottad tävling mellan kl.10.00-11.00 (ej juli då man spelar VTP) eller Valfri Tid och Partner (VTP).

Anmälan till den lottade tävlingen görs via ”Min Golf”, (Damgolf nr…) senast kl. 12.00 onsdagen innan tävlingen.
Startlistan publiceras på onsdagen senast kl.17.00.

All övrig damtävling under torsdagen spelas som VTP  med en kvinnlig tävlande markör. Anmälan sker på lista i receptionen i samband med betalning.  Damgolfen har även reserverade tider på torsdagar mellan kl.16.30-17.10  (ej juli). Under denna reserverade tid kan endast damer boka, det krävs dock att man har en markör i bollen som också spelar damgolf. De som spelar VTP kommer senare på kvällen att anmälas in i tävlingen via GIT och alla får då ett anmälningsmail. Detta innebär att mailet kan komma efter att man har spelat klart.

Receptionen hjälper gärna till med bokningstid, för att hitta någon att spela med, om man inte kan vara med i den lottade tävlingen. Receptionen släpper obokade tider samma dag som speldagen om de inte är bokade av damer

Scorekorten läggs i brevlådan som finns i omklädningsrummet, till höger innanför dörren, direkt efter tävlingen för summering samma dag.

Observera att du anmäler dig till den lottade tävlingen via  Min Golf SPELDATUM

Kick-Off Torsdagen den 23/4

  Maj 7 14 28  
  Juni 4 11 18 25
*Juli 2 9 16 30
  Aug 6 13 20 27
  Sept 5      

* Juli ej reserverade tider
Lördagen den 5 september Final

 

KLASSINDELNING / STARTAVGIFT

  Klassindelning Startavgift
Klass A: +8,0-23,0 80kr
Klass B: 23,1-54  80kr

 

 

VECKOPRISER

1:a pris per klass

2:a pris vid 7 eller fler deltagare

3:e pris vid 13 eller fler deltagare

Anm: Om en klass innehåller 3 eller färre deltagare slås dessa klasser ihop.

Den klass man startar i den 7/5 eller senare kommer att vara den klass man tillhör när man räknar samman säsongens tävlingar. Om man höjer eller sänker sig så att man hamnar i en annan klass beroende på hcp så spelar man varje deltävling i den klassen.

Resultaten redovisas i ”Min Golf” (Damgolf nr…) under torsdagskvällen. Där kan man under ”Order of  Merit” även se totalpoäng och eclectic.

Priser finns att hämta i receptionen senast nästkommande torsdagsgolf. Vissa spelomgångar kommer sponsrade priser användas som alternativ till våra normala presentkort.

Totalpoängens resultat summeras endast från torsdagsgolfens spel 7/5 - 27/8 och har ett eget prisbord. Det är de 10 bästa resultaten under säsongen som räknas.

Eclectic kommer att spelas i två klasser och registreras i GIT. 

FINAL

Finalen kommer att spelas lördagen den 5 september med lottade starter fr.o.m kl.12.00. Prisutdelning och samvaro med mat och dryck planeras direkt efter finaltävlingens slut.
Finalspelet är en enskild tävling som INTE summeras ihop med torsdagsgolfens resultat.

Det krävs fyra registrerade damtävlingsrundor för att kunna vinna vinster vid själva finaldagens tävling. Självklart är alla välkomna att spela ändå. 

Priser kommer att delas ut för Totalpoäng (10 bästa rundorna), Eclectic netto och Finaltävlingen.