SM i Upsala

SM för herrlaget på Upsala GK

Idag startar SM för vårt herrlag på Upsala GK. För första gången spelar herrlaget i högsta divisionen, elitserien. I 4 dagar ska de tampas mot Sveriges bästa golfklubbar i lag. Laget består av:

Simon Hovdal, Lukas Axén, Felix Asper-Karlsson, Fabian Wennerlöf, Elias Johansson och Mårten Löfås. Coach: Anders Claesson

Idag spelar de FS och Fyrboll, torsdag singel, fredag FS och Fyrboll och avslutar på lördag med singelspel. Vi önskar dem Lycka till! Följ deras spel här:

Gräppås damlag spelar också den här veckan på Partille GK 15-16/7 och ligger i Div.2. Laget består av:

Gabriella Carlbom, Louisa Carlbom, Caroline Melander, Lisa Dackhammar, Sofia Edman och Maria Magnusson, Coach: Erika Schönborg

På pappret har vi ett starkt lag med möjlighet att avancera upp en division. Vi önskar tjejerna Lycka till och alla Gräppåsmedlemmar är välkomna ut till Partille och heja fram tjejerna.