Newbody

Nu står snart julen för dörren och vi ser med glädje fram emot Gräppås Julmarknad den 8:e December.

Inför Julmarknaden kör vi en specialkampanj tillsammans med NEWBODY för att stötta Gräppås Elitjuniorer.

NEWBODY är välkända för sina högkvalitativa underkläder och sportkläder.

Länk till nätförsäljning av NEWBODY

Vi hoppas att ni på Gräppås har följt våra juniorers stora framgångar på tävlingsbanorna under den gångna säsongen. Bara för att nämna några, så vann Gräppås lag bestående av Marcus Svensson, Ella Schönborg, Simon Hovdal tillsammans med Marcus Warenius, Sverige finalen i FootJoy Junior Pro-Am på PGA Sweden National utanför Malmö. Simon Hovdal försvarade även sin andra plats bland Sveriges bästa pojkar födda 05 vid Riksfinalen av Teen Cup på Gävle GK.

Vi är naturligtvis även otroligt stolta över Louisa Carlbom´s uttagning till flicklandslaget där hon hjälpt till att sätta Gräppås GK på kartan och representerat Sverige vid internationella juniortävlingar i Italien, Frankrike, England och Irland. Louisa vann även en av tävlingarna på Teen Tour Elite, vilket är den högsta nivån våra juniorer kan spela på i Sverige. Bedriften blev inte sämre av att just den omgången av Teen Tour Elite spelades som en gemensam tävling tillsammans med de kvinnliga proffsen på Swedish Golf Tour. Louisa höll en jämn och hög nivå under hela säsongen och vann Annika Trophy, vilket är Order of Merit tävlingen inom Teen Tour på flicksidan. Tidigare vinnare av Annika Trophy är välkända spelare inom damgolfen som Frida Kinhult (2017), Linnea Ström (2013 & 14), Carolin Hedvall (2006) och Anna Nordqvist (2004). Louisa är en av våra fantastiska juniorer som helhjärtat satsar på golfen och tillsammans med henne har vi ytterligare ett gäng juniorer som tränar och tävlar på motsvarande nivå.

Golf är generellt en relativt billig sport att utöva (efter att klubborna är inköpta och medlemsavgiften är betald), men att tävla på elitnivå medför stora kostnader relaterade till resor och övernattningar, då tävlingarna spelas över hela Sverige och löper över flera dagar. Kampanjen tillsammans med NEWBODY syftar därför till att stötta dessa juniorer i deras elitsatsningar. Nedan finner ni länkar till Gräppås Juniorers nätförsäljning av NEWBODY produkter.

Länk till nätförsäljning av NEWBODY

Klicka in på länkarna och botanisera bland deras respektive produkter. Passa på att kitta upp er själva, era barn eller barnbarn och var med och stötta våra elitsatsande juniorer. Nätförsäljningen pågår fram till den 4 December och beställda varor lämnas ut i samband med julmarknaden. Då får ni möjligheten att träffa Louisa och några av våra andra elitjuniorer. Varför inte ta chansen att frågan Louisa direkt om hennes landslagsupplevelser.

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Aktuell banstatus 2020-03-26
Städdagar 2020-03-26
Klubbvärdar 2020-03-26
Gräppås Gårdscafé 2020-03-23
Corona 2020-03-17