GRATTIS Simon Hovdal till vinsten!

GRATTIS Simon Hovdal till vinsten i Teen Tour finalen!
Nu är Teen Tour-säsongen 2022 avgjord. Sista ronden på Salems GK innehöll stundtals regn men mestadels uppehåll. En något svårare uppsatt bana, än vad spelarna är vana med, och snabba greener gjorde det tufft för många. Tillslut fick vi fyra spelare som över tre varv höll ihop spelet allra bäst och kunde stå som segrare. Vinnarna av finalen blev:
Nora Sundberg, Stockholms Golfklubb - flickor 17–21
Simon Hovdal, Gräppås Golfklubb - pojkar 17–21
Ebba Lundqvist, AIK Golfklubb – flickor 13–16
Neo Berg, Göteborgs Golf Klubb – pojkar 13–16
I ANNIKA Trophy tog regerande mästaren Nora Sundberg hem priset för andra året i rad. Nora som innan tävlingen ledde rankingen, drygade ut segermarginalen genom hennes vinst i finalen.
Bland pojkarna blev det jämnare. Ynka 19 poäng skiljde tillslut mellan topp tre. Simon Hovdal som med finalvinsten samlade in 200 poäng tog sig från femte till andraplats. Vinnare blev Ludvig Eriksson från Hooks Golfklubb. Ludvig slutade idag delad fyra bland alla pojkar. Det räckte för att vinna med knappa 8 poäng före Simon.
Grattis till alla pristagare!
Stort tack till Salems Golfklubb för arrangerandet av finalen. Tack alla juniorer som har deltagit på Teen Tours alla nivåer och varmt välkomna tillbaka nästa år.