Fredagsgolf

Imorgon fredag är det Premiär för Fredagsgolfen. Fredagsgolfen är juniorernas främsta aktivitet på Gräppås GK vid sidan av juniorträningen och golfkul. Efter en tuff vår med omfattande restriktioner kom folkhälsomyndigheten och riksidrottsförbundet den 16 April med nya riktlinjer för junioridrott som tillåter att barn och ungdomar upp till 18 år (21 år inom golfen) deltar i tävlingar, matcher och cuper.

Med anledning av detta har Gräppås GK´s styrelse godkänt att juniorernas Fredagsgolf får starta som planerat. Fredagsgolfen kommer genomföras varje vecka fram till första veckan i Juli (med undantag av midsommar), samt under tre fredagar i Augusti. Startfältet är dock begränsat för att inte överstiga 50 personer. Alla juniorer kan anmäla sig oberoende om man är med i golfkul eller är elitjunior. Anmälan görs via Min golf på www.golf.se.

För att undvika överraskningar, så vill vi passa på att uppmärksamma er alla om att det på Fredagar framöver är startförbud på både lilla och stora banan mellan 16:40-18:30 då tävlingen genomförs.

Vi önskar alla Juniorer varmt välkomna och ett stort lycka till vid årets tävlingar.

Junior- och Elitkommittén
Gräppås Golfklubb