Medlemsförmåner

Greenfeesamarbeten på 18-hålsbanan

Fullbetalande medlem i någon av nedanstående klubbar erhåller följande greenfeeavgift:

Fullbetalande medlemmar i någon av nedanstående klubb erhåller 100:-rabatt på ordinarie greenfee alla dagar, vardagsmedlemmar erhåller 100:- rabatt på ordinarie greenfee på vardagar.
Chalmers, Särö, Mölndal och Hofgården, Partille och Torslanda.

På nedanstående klubbar gäller följande:

Forsgården Vardagar, Helgdagar efter 13.00 100:- rabatt på ordinarie greenfee
Albatross Vardagar 100:- rabatt** på ordinarie greenfee
Falkenberg Vardagar (ej juli månad) 100:- rabatt** på ordinarie greenfee

** Junior erhåller 50:- rabatt
Ovanstående priser kan ej kombineras med andra rabatter.

Juniorutbyte - helår: Juniorer med officiellt handicap 36,0 eller lägre som är medlemmar i följande klubbar spelar fritt på 18-hålsbanan:
Albatross, Ale, Backa Säteri, Bollestad, Chalmers, Forsgården, Gullbringa, Kungälv Kode, Lerjedalen, Lysegården, Mölndal, Partille, Stora Lundby, Särö, Torslanda.

Juniorutbyte - sommarlov: Juniorer med officiellt handicap 36,0 eller lägre som är medlemmar i följande klubbar spelar fritt på 18-hålsbanan under perioden 2018-06-10 - 2018-08-10:
S:t Jörgen

Gräppås Premium medlemmar har ovanstående villkor på respektive bana. Vardagsmedlemmar har möjlighet att nyttja de rabatter som gäller på vardagar.

Gäst till medlem

Gäst till Premium medlem erhåller 100kr rabatt (juniorer 50kr) på ordinarie greenfee alla dagar
Gäst till Vardagsmedlem erhåller 100kr rabatt på (juniorer 50kr) ordinarie greenfee på vardagar
Gäst och medlem ska spela tillsammans och på samma bokning.