Sponsorpaket Gräppås Golfklubb

Gräppås Golfklubb 27 hål mitt på Onsalahalvön 30 km söder om Göteborg, 7 km väster om Kungsbacka, mitt på Onsalahalvön ligger Gräppås Golfklubb som bildades 1991. 18-hålsbanan är belägen i en naturskön miljö. Vacker skog och inslag av ek ger en fin inramning åt banan som har en spännande och varierad sträckning där den mest taktiske ofta slutar som vinnare! Den attraktiva slopade 9-hålsbanan spelar du på cirka en timme. För den som vill prova på att spela golf erbjuder vi Pay & Play på denna bana. På 9-hålsbanan kan du arrangera företagsevenemang som inte tar hela arbetsdagen ifrån dina kunder. Spel på 9-hålsbanan kombinerat med träning är en mycket uppskattad aktivitet! I Golfstudion erbjuds träning året runt. Med hjälp av modern teknik och duktiga PGA-tränare får du hjälp att utveckla din golf. Vill du koppla ihop fysträning med din golfträning, går även det att ordna. På Gräppås Wärdshus är det alltid lika trevligt att starta och avsluta golfupplevelsen.

Ge dig och dina kunder en “Bättre dag” - Välkommen till Gräppås!

Sponsorpaket Large

• 4 st spelrätter per dag
• Plats på klubbens hemsida, länkad till er hemsida
• Möjlighet till företagsgolf på vardagar för 400:-/spelare (ordinarie pris 500:-/spelare)