Scott Cowx

30/9-1/10 hade vi tränare Scott Cowx från Canada på besök på Gräppås. Scott hade en utbildningsdag med oss Gräppås-tränare där vi bla gick igenom närspel och bunker. Sedan körde han en 2-dagars utbildning med fokus på sving där vi även hade 10 andra inbjudna tränare med.

Scott är golftränare och tränar utöver vanliga hcp-spelare även spelare på Europa och PGA-touren. En av dom bästa han tränar just nu är McKenzie Hughes som redan under sin rookie-säsong vann en tävling på PGA-touren.

Scott är duktig på biomekanik och ger oss tränare bra verktyg för att anpassa svingar efter vad kroppen klarar av eller inte klarar av. Han följer noga senaste forskningen om hur vi golfare kan öka vår svinghastighet och är en av dom bästa i världen på att förstå och lära ut just längre slag!

Detta är givetvis något du kommer kunna ta del av redan under våra vinterträningar men också under kommande säsongs speciella "Slå längre kurser".

Läs mer om Vinterträning

Väl mött på klubben!