Majblommeslaget 2019

Den 12 maj spelades årets upplaga av Majblomman Rotary, tävlingen som vi är stolta över att få sponsra och arrangera på vår bana.

Efter lite avhopp fick 68 spelare uppleva vår bana i kanonskick för årstiden. Tack till vår fantastiska banpersonal.

Hyggligt väder om än kallt och det uppskattades när tävlingsledningen körde runt och bjöd på kaffe och bulle, som vår krögare Jonas bjöd på.

Prisbordet var som vanligt generöst och väl tilltaget och många lämnade klubben med finns priser.

Tävlingar i tävlingen var närmast hål och ett Quiz.

Närmast hål (hål 1) sponsrades av BMW och vanns av Frank Hansson (1.12m) med 1 cm marginal.

Quizen vanns av Monica Forgar.

Bruttopriset gick till Dan Tapper på 80 slag.

Vi vill passa på att tacka alla generösa sponsorer som bidrog till en lyckad tävling:

BMW Kungsbacka, Golf Outlet, Corema Svetsekonomi, Stora Coop Kba, Ströms Herrekipering, Norra Halland, Gräppås Gårdscafé, Bröderna Nilssons Livs, Kungsbacka Golfklubb, Dina försäkringar, ICA Kvantum, Biostaden Facklan, Apoteket Hjärtat, Friskis & Svettis Kba, Ljusexperten, Scandigruppen AB, Etiprint, Kahls kaffe Kba, Länsförsäkringar Halland, Frillesås Lantmän, Lindarn Åsa, Nilssons Handelsträdgård, Top Fitness Center, Happy Homes Billdal, Önskebutiken

Här hittar ni alla resultat: http://www.grappasgk.se/se/tavlingar/git-tavlingar

Hälsningar Tävlingsledningen