H75

Idag spelades finalen i seriespelet för H75. Det var riktigt bra golfväder.

Gräppås ligger på 3:e plats inför finalen.

Inför dagens finalspel hade vi 6 slag upp till 2:an Göteborgs GK och låg 22 slag före 4:e platsens Albatross.

Spelplatsen för finalen var Kungsbacka GK.

Trots mycket bra spel i lyckades vi inte klättra upp på andraplatsen, utan tappade ett slag till Göteborgs GK. Dessutom knappade Albatross in 3 slag, men vår tredjeplats var inte hotad.

Dagens bästa score hade Ingemar Karlsson, Kungsbacka GK, på 74 slag (Banans par 72).

Bäste ”Gräppåsare” blev Ivan Ivarsson på 82 slag, vilket placerade honom på 6:e plats.

I laget ingick idag dessutom Göran Petersson, Ulf Larsson och Leif Österholm.

Nu gäller det att glädja sig åt att Gräppås har ett så bra lag att vi kan hålla oss kvar i högsta serien och dessutom kammar hem bronspengen igen. Under 2018 har förutom dagens spelar följande deltagit: Krister Peil, Rune Emanuelsson och Hans E Berg.

Forsgården och Öijared flyttas ner till div 2. Med detta tackar jag alla spelarna för de tre senaste säsongerna och de gedigna insatserna och lämnar över till spelarna att utse ny lagledare eftersom jag inte längre platsar i laget.

Svinga lugnt! Hans

Foto: Hans E Berg