Året börjar gå mot sitt slut och vi vill påminna och informera om några viktiga punkter inför fakturering 2018.

• Har du bytt adress vänligen meddela oss detta.

• Autogiro fortlöper per automatik efter årsskiftet, vänligen meddela om det ska ske några ändringar. Observera att fr. o m 2018 så erläggs varje individ med autogirokostnad 150:-/år oavsett om man valt gemensam dragning från ett konto.

• Årsavgiften går att betala via MinGolf under perioden 1/1-31/1-2018. För de medlemmar som inte väljer att webbetala sänds en pappersfaktura ut i februari.

• Även de medlemmar som har valt att betala avgiften via autogiro erhåller en pappersfaktura i februari som underlag för årsavgiften, ni kan bortse från fakturan.

Har du frågor och funderingar - kontakta oss gärna på info@grappasgk.se

Vi håller julstängt under perioden 21/12-7/1 och öppnar åter måndag den 8/1 kl.09.00.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!