Till sidans innehåll

LagSM 2009 Team Gräppås

Damelit 2010 Team Gräppås

Nu är det snart dags igen för Gräppås Damelit att visa vad de går för när 2010 års lag-SM skall avgöras på Barsebäck G&CC den 14-17 juli. För första gången kommer både Dam- och Herr-SM avgöras på en och samma bana vilket kommer innebära ett större arrangemang än tidigare.

Det är ett hårt motstånd damlaget möter bl.a. värdklubben och segraren från förra året Barsebäck. Det är en tuff och spännande vecka som väntar för spelarna och coacherna.

För att få de bästa förutsättningarna söker nu damlaget sponsorer som kan hjälpa dem till framgång, de är tacksamma för alla bidrag stora som små. Damlaget har mycket att erbjuda och kan skräddarsy efter era önskemål och behov.

Var med damlaget i varje slag genom att ha ert företags namn på bollen, de beräknas behöva 6 dussin Pro V1.

Damlaget är stolta och ser framemot att få representera Gräppås Golfklubb i kampen om SM-guldet.

Ta chansen och stötta dem och bli en del av ”Team Gräppås”.

För mer information om sponsring kontakta Åsa Nordenhaug, 0709-40 17 77.

DMI logo

Väder i realtid