Till sidans innehåll

Manual KLUBBVÄRD

Vår arbetsdag är mellan 08,00-14.00, efter dagens arbete har vi en förbokad 4-boll klockan 14.10 om vi inte utnyttjar tiden så avboka den så tidigt som möjligt.

Vi använder våra gula T-shirt för att synas på banan om det är kallt så finna Jackor i omklädningsrummen.

Kaffe på morgonen och Lunch med dryck och kaffe bjuder klubben på (måltidsdryck, vatten eller lättöl).

• Kontrollera bokningar med kansliet vid ankomst.
  • Köra in bollarna då det behövs. Avvakta gärna så länge som möjligt då det är onödigt att göra vid mer än ett tillfälle.
  • Se till att det endast går ut 3 och 4 bollar vid fulltecknade helgdagar.
  • Vistas ute på banan och se till att spelet flyter på bra. Om det är köbildning eller tomma hål skall man ta reda på orsaken och försöka få det att släppa genom att finna ut var problemet uppstår. Vänligt men bestämt säger man till att de ökar takten och ev. släpper igenom bakomvarande parti.
  • Kontrollera så greenfee är betald, att det finns greenlagare med i bollen. (Skylt med greenfee kontroll finns för att lägga i bilen). Ertappas någon med att inte betalt greenfee skall vi ta reda på hemmaklubb, namn och adress. Vederbörande bör få en chans att betala efter avslutad rond.
  • Tömma papperskorgar i omklädningsrummen och vattna blommorna framför klubbhuset om det behövs.
  • Fyll i en dagrapport efter dagens arbete och lägg i facket i mötesrummet (finns blankett där).

Vi skall ta hand om gäster på ett trevligt & bemötande sätt, svara på frågor, visa runt (1:a tee, omklädningsrum, restaurant etc)

Onsala 2011-04-05

Patrik Bagger