Till sidans innehåll

Spelarersättning

Policy för ersättning av kostnader i samband med tävling

Individuella tävlingar

Klubben ersätter viss del av kostnader för spelare inom Gräppås Junior- och Elit-verksamhet. Ersättning utgår för spelare som befinner sig i Gräppåspyramidens Steg 4 och uppåt.

För spelare som tävlar på Region och Distriktsnivå utgår ersättning i form av drag för range-bollar enligt följande:
Region och Distrikt Klass 1: 20 drag
Distrikt Klass 2, 3 och JMI: 10 drag.

För spelare som spelar på Regionnivå eller högre utgår också ersättning för följande kostnader i samband med tävling:
Startavgift, Mat, Resor och Logi (se nedan mall). Totalt ersätts 75 % av kostnaderna i samband med tävlingen och upp till en maxersättning per spelare och säsong. Denna maxersättning är för 2008 års säsong satt till: Region: 3000:-, Riks: 5000:-, Elit: 7000:-, NL/MT: 9000:-. (Nivån bestäms av nivån på de tävlingar man deltager i, så om man till exempel efter halva säsongen går från Region till Riks blir maxersättningen 4000:-). Klubben förbehåller sig rätten till att se över maxersättningens nivå efter halva säsongen för att säkerställa möjlighet till fortsatt ersättning i samma omfattning.

Junior- och Elit-kommittén

FiltypFilStorlek